+31 (0)10 – 522 65 36 info@seaco.eu

Over ons

Home 9 Over ons
Seaco Group BV is een technische handelsonderneming, gespecialiseerd in afdichtingen, pakkingen en aanverwante producten. Seaco Group BV is de grootste voorraad houdende leverancier van afdichtingen in Europa. Dit betekent dat wij een zeer uitgebreid assortiment binnen 24 kunnen leveren. U bestelt vandaag en uw bestelling wordt de volgende dag geleverd. Indien u dat wenst leveren we zelfs nog dezelfde dag.
Eigen productie

Daarnaast produceren wij in onze eigen werkplaats afdichtingen op aanvraag. U geeft uw specificaties en wij maken uw afdichtingen nog dezelfde dag.Wij zijn een flexibele en efficiënte onderneming die specialistisch, met een grote kennis van zaken, tot uw dienst staat. Wij leveren wat u vraagt: de service die u verwacht, de gewenste kwaliteit en dat alles tegen een aantrekkelijk prijsniveau.

Ons Team
Ons team bestaat uit productspecialisten, die met u meedenken en u de beste oplossing bieden voor uw toepassingen. In alles gaan we uit van de regel; ‘in één keer goed’. Om u die verzekering te kunnen geven, werken wij bij voorkeur met vaste contactpersonen, want die kennen u en uw wensen. Wij werken met de hoogste kwaliteitscontroles en wij spannen ons voortdurend in om ons bedrijfsproces nog sneller en efficiënter te maken. Daarnaast worden onze medewerkers geregeld bijgeschoold op zowel product- technisch gebied als klantgerichtheid. Onze productspecialisten zijn bekend met de behoeften van onze klanten en de markteisen die daarmee gemoeid zijn.

Organisatie1