+31 (0)10 – 522 65 36 info@seaco.eu

Verantwoord zaken doen

Home 9 Over ons 9 Verantwoord zaken doen

MVO is voor Seaco Group BV ook sociaal ondernemen. Dit doen we op diverse manieren. Medewerkers kunnen rekenen op een sociale manier van managen. Daarnaast wil Seaco Group BV bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers juist kijken naar kandidaten met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Het zorgt in eerste instantie voor extra begeleiding, maar geeft uiteindelijk meer commitment en cohesie in het bedrijf. Zaken doen voor Seaco Group BV betekent dus ook het geven van kansen aan mensen.

Door zo efficiënt mogelijk te produceren, optimaal ons magazijn te gebruiken (shuttle systeem) en te handelen (bijv. één maal per dag een transport), proberen wij bewust met onze energie om te gaan.

Tot slot ondersteunt Seaco Group BV graag goede initiatieven van bedrijven die lokale projecten ondersteunen en ook zelf helpen deze uit te voeren. Denk dan aan het ondersteunen van de lokale sportverenigingen, om kinderen de mogelijkheid te geven samen te spelen en te sporten.

Maar ook Internationaal wil Seaco Group BV een bijdrage leveren door projecten te ondersteunen, waarbij koffieboeren met hun gezinnen betere voorzieningen, onderwijs en oogsten kunnen creëren en samen met gelijkgestemde ondernemers, toezien op het effectief behalen van resultaten voor deze mensen.